Chancellor of Nangarhar University’s Eidul Adha Message!

چهارشنبه ۱۳۹۹/۵/۱۵ - ۸:۳۶
NEW

Leadership and Officials of Nangarhar University shares the warmest greetings of Happy Eidul Adha Mubarak!

We are hopeful with the grace of Allah that all Afghans celebrate these happy days of Eid with their families in a very peaceful manner.

Beside the prayers of acceptance of our sacrifices and Ebadaats, we pray that may this Eid be the beginning of a historical change in peacebuilding in Afghanistan.

Eid Mubarak!

Professor Emeritus Dr. Khalil Ahmad Behsoodwal

Chancellor of Nangarhar University

Translation: Gul Rasool Saber

تازه خبرونه

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۵ - ۸:۵۴

ننګرهار پوهنتون کې د یوه مجهز څېړنیز مرکز د جوړېدو چارې پیل شوې.

د یاد مرکز وداني د ننګرهار پوهنتون رهبرۍ په هلو ځلو او د شهید افسر خان ستانکزي خيريه بنسټ له لوري د ۱۵ میلیونه افغانیو په مالي لګښت د اړینو عصري تجهیزاتو په لرلو سره په ۳ پوړونو کې. . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۳ - ۲۲:۸

د ننګرهار پوهنتون په نوښت جوړ شوی اقليم بدلون نړيوال کنفرانس پای ته ورسېد.

ياد کنفرانس چې د سلواغې په ۲۱ نېټه پيل او درې ورځې يې دوام وکړ، د وروستۍ ورځې په مناسبت يې د ښېوې ولسوالۍ اړوند ناکامورا پارک کېيي مراسم جوړ شوي وو، چې په کې د ننګرهار پوهنتون رئيس او. . .

یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۲ - ۲۰:۴۹

ننګرهار پوهنتون کې د داير شوي اقليم بدلون نړيوال کنفرانس دويمه ورځ هم په بريا سره پای ته ورسېده.

د ننګرهار پوهنتون په کوربتوب او د لوړو زده کړو وزارت په همکارۍ د جوړ شوي اقليم بدلون نړيوال کنفرانس دويمه ورځ، چې د کنفرانس د محتوا اړوند د ګډونوالو علمي او تحقيقي مقالو ته ځانګړې شوې. . .