Chancellor of Nangarhar University’s Eidul Adha Message!

چهارشنبه ۱۳۹۹/۵/۱۵ - ۸:۳۶
NEW

Leadership and Officials of Nangarhar University shares the warmest greetings of Happy Eidul Adha Mubarak!

We are hopeful with the grace of Allah that all Afghans celebrate these happy days of Eid with their families in a very peaceful manner.

Beside the prayers of acceptance of our sacrifices and Ebadaats, we pray that may this Eid be the beginning of a historical change in peacebuilding in Afghanistan.

Eid Mubarak!

Professor Emeritus Dr. Khalil Ahmad Behsoodwal