د ننګرهار پوهنتون د روان تحصیلي کال د نهايي سمستر ازموينې پيل شوې.

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۳/۱ - ۱۲:۲۸
Picture

په یادو ازموینو کې، چې د غبرګولي په لومړۍ نېټه پیل او درې اوونۍ به دوام وکړي، ددې پوهنتون د لیسانس، ماسترۍ او شپې پوهنځیو نږدې دیارلس زره تنه محصلين ګډون لري.
د ننګرهار پوهنتون رئیس شـــــ/يخ انعام الله مدني، د علمي چارو مرستیال پوهندوی احسان الله ناصح او د محصلانو چارو مرستیال پوهنیار حافظ سید محمد قاسم هاشمي د بېلابېلو پوهنځيو د ازموینو له صحنو څخه لیدنه وکړه.
نوموړو د لیدنې پر مهال د پوهنځیو مسؤلینو او استادانو ته سپارښتنه وکړه، چې ازموینې دې د اصولو او مقرراتو سره سمې په پوره روڼتیا او شفافیت واخلي او پایلې دې په خپل وخت د محصلینو سره شريکې کړي.
د پوهنتون د مسؤلینو په وینا، د ازموینو د څار او نظارت په موخه يې د پوهنتون په کچه ۱۵ کسيزه کمېټه ټاکلې، چې د ازموینو پورې اړوندې چارې تنظيموي او ستونزو ته رسيده ګي کوي.
سرچینه: د عامه اړیکو، اطلاعاتو او نشراتو امریت

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۱/۶/۷ - ۹:۲۷

سرپرست وزارت تحصیلات عالی از روسای پوهنتون های پولی تخنیک و ننگرهار کابل قدردانی کرد.

الحاجی مولوی عبدالباقی حقانی سرپرست وزارت تحصیلات عالی، رییس پوهنتون پولی تخنیک کابل، داکتر خلیل احمد بهسودوال رییس پوهنتون ننگرهار، پروفسور عبدالرشید اقبال و هیأت های شان در این. . .
چهارشنبه ۱۴۰۱/۵/۲۶ - ۹:۵

آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد (UNHCR) با ده دانشجوی دانشگاه ننگرهار قرارداد بورسیه امضا کرد.

به گفته مسوولان این پوهنتون، این بورسیه ها با کمک کشور آلمان اعطا شده است که بر اساس آن ده تن از دانشجویان سال اول پوهنتون ننگرهار که به تازگی به کشور بازگشته و مشکلات اقتصادی دارند،. . .

User account menu