د ننګرهار پوهنتون کرنې پوهنځي ماسترۍ درې پروګرامونو لپاره له ۹۲ تنو کاندیدانو د کانکور ازموینه واخیستل شوه.

nu_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۱۲:۵۵
picture

د ازموینو ملي ادارې له خوا د ننګرهار پوهنتون کرنې پوهنځي دریو څانګو (هارتیکلچر، اګرانومي او د کرنیزو تولیداتو ځنځیري ارزښت مدیریت) ماسترۍ برنامو لپاره له ۹۲ تنو ګډونوالو د کانکور ازموینه واخیستل شوه.
په همدې مناسبت کرنې پوهنځي کې د ازموینې د پرانیستې مراسم جوړ شوي وو، چې د ننګرهار پوهنتون د علمي چارو مرستیال، د پوهنځي مسؤلینو، استادانو او ازموینو ملي ادارې څخه راغلي پلاوي په کې برخه لرله او په ترڅ کې یې د ټولو ګډونوالو په حضور کې د پوښتنپاڼو د بکسونو قلفونه خلاص او رسماً ازموينه پيل شوه.
د ننګرهار پوهنتون د علمي چارو مرستیال پوهنوال مولوي احسان الله ناصح، د ازموینو ملي ادارې د انسجام رئیس دوکتور میر افضل کوټوال او نورو مسؤلینو د ازموینې صحنې څخه د لیدنې پر مهال ګډونوالو ته د شفافیت او په ټاکلي وخت د پایلو اعلان ډاډ ورکړ.
د یادونې وړ ده، چې ننګرهار پوهنتون دا مهال د ماسترۍ ۱۰ او د دوکتورا ۴ برنامې لري، چې نږدې ۷۰۰ تنه محصلین په کې په زده کړو بوخت دي.

تازه خبرونه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۱۲:۵۷
Background image

د کیفیت لوړاوي او اعتبار ورکولو د نوي چوکاټ د ۱۱ ګونو معیارونو د تفسیر او توضیح درې ورځنی ورکشاپ پای ته ورسېد.

یاد ورکشاپ د ننګرهار پوهنتون د علمي چارو معاونیت په نوښت د کیفیت لوړاوي او اعتبار ساتنې مرکزي کمېټې غړو ته د کیفیت لوړاوي او اعتبار ورکولو د نوي چوکاټ د ۱۱ اصلي او ۴۱ فرعي معیارونو د. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۱۲:۵۵
Background image

د ننګرهار پوهنتون کرنې پوهنځي ماسترۍ درې پروګرامونو لپاره له ۹۲ تنو کاندیدانو د کانکور ازموینه واخیستل شوه.

د ازموینو ملي ادارې له خوا د ننګرهار پوهنتون کرنې پوهنځي دریو څانګو (هارتیکلچر، اګرانومي او د کرنیزو تولیداتو ځنځیري ارزښت مدیریت) ماسترۍ برنامو لپاره له ۹۲ تنو ګډونوالو د کانکور. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۴ - ۱۰:۵۹
Background image

د ننګرهار پوهنتون اداري کارکوونکو ته د کیفیت لوړاوي پروسې او د اداري اصلاحاتو د ارزونې فورمونو د تشریح یو ورځنی ورکشاپ دایر شو.

یاد ورکشاپ، چې د کارکوونکو چارو امریت اړوند د وړتیا لوړونې لوی مدیریت له خوا د بېلابېلو برخو امرینو او  مدیرانو ته دایر شو، پر مهال یې د کیفیت لوړاوي او اعتبار ساتنې پروسې په ارزښت او. . .

BACK TO NEWS

User account menu