په ختیځ کې د عزیزي بانک مسؤل د ننګرهار پوهنتون رئيس سره وليدل.

یکشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۷ - ۸:۵۲
image

د افغانستان په ختیځ کې د عزیزي بانک مسؤل حمیدالله ځاځي او ورسره مل پلاوي د ننګرهار پوهنتون رئيس پوهاند دوکتور خلیل احمد بهسودوال سره ولیدل.

د لیدنې پر مهال دواړو لورو د ننګرهار پوهنتون استادانو، محصلینو او اداري کارکوونکو ته په مناسبه بیه د معاشاتو او بدل اعاشې رسولو، په پوهنتون کې د ATM دستګاه لګولو او همدارنګه د پوهنتون د ځینو پارکونو، تفریح ځایونو او لارښودو لوحو د بیا رغونې په اړه بحث او خبرې اترې وشوې.

ښاغلي ځاځي د خپلو پولي خدمتونو او اسانتیاوو په اړه د پوهنتون مشرتابه ته معلومات ورکړل او زیاته یې کړه، چې وړاندیزونه به یې د خپلو مشرانو او مسؤلینو سره شریک او ډېر ژر به یې په اړه عملي اقدامات ترسره کړي.

د یادونې وړ ده، چې په نوموړې لیدنه کې د ننګرهار پوهنتون د محصلانو چارو مرستیال پوهنوال سید اکرم هاشمي، د اداري او مالي چارو مرستیال مسعود پیروزي او د پوهنتون د بهرنیو اړیکو کمېټې مسؤل پوهنمل دوکتور محمد دوست صافي هم حضور درلود.