ننګرهار پوهنتون کې دوه حلقې ژورې څاه ګانې له جوړېدو وروسته ګټې اخيستنې ته وسپارل شوې.

چهارشنبه ۱۴۰۲/۲/۲۷ - ۸:۲۷
Pic

د پوهنتون د مسؤلينو په وينا، يادې څاه ګانې د مرسته کوونکي لاسونه (HHRD) خیریه بنسټ د ۲۴۰ زره افغانیو په مالي مرسته د مرکزي لیلیې محصلینو لپاره جوړې شوې دي.

د يادو ژورو څاګانو د پرانيستې په مراسمو کې د ننګرهار پوهنتون رئیس پوهاند دوکتور خلیل احمد بهسودوال، د علمي چارو مرستیال پوهندوی احسان الله ناصح، د اداري او مالي چارو مرستيال پوهنیار قاضي خالد صداقت، د محصلانو چارو مرستیال حافظ سید محمد قاسم هاشمي او د (HHRD) خیریه بنسټ د اوبو رسولو څانګې مسؤل ډاکتر طارق نور برخه لرله.

د پرانيستې پر مهال د ننګرهار پوهنتون رئیس پوهاند دوکتور خلیل احمد بهسودوال د (HHRD) خیریه بنسټ د مشرتابه مننه وکړه، چې د پوهنتون د لیلیه محصلینو لپاره یې یادې څاګانې جوړې کړې.

پوهاند بهسودوال یاده چاره جاریه صدقه وبلله او مرسته کوونکو ته یې د الله تعالی له درباره د اجر غوښتنه وکړه.

د پوهنتون رئیس د یاد خیریه بنسټ مسؤلینو ته سپارښتنه وکړه، د دې څاګانو لپاره دې یوه لویه ذخیره او د پاکو اوبو فلتر سیستم هم جوړ کړي، چې د نوموړي بنسټ د مسؤلینو له خوا د همکارۍ ډاډ ورکړل شو.

سرچینه: د اړیکو، نشراتو او عامه پوهاوي آمریت